.

.

.

Ací tens el nostre amic Dani Miquel que no té por, així que com tu tampoc no en tens, escolta aquesta cançó!!!!
divendres, 23 de desembre de 2016

El Nadal i els regals

Bon dia!
Després d'una setmana un tant moguda amb diverses activitats, comencen les vacances nadalenques. Com alguns i algunes em preguntareu i jo també vos vaig indicar algunes idees, a continuació vos recomane algunes webs per si encara teniu dubtes amb alguna "petició" nadalenca per als vostres fills i filles.

Moraig the store. És una tenda online, situada a Oliva. Trobareu miler d'apartats. A l'apartat de joguets teniu moltes opcions genials i originals. Vos recomane un joc, que jo mateix he "demanat" per a casa i que demanaré per a classe. S'anomena "Suspender" i "Suspender junior", el primer per a xiquets i xiquetes a partir de 8 anys, i l'altre a partir de 4 anys. Ajuda a treballar l'equilibri, el raonament, la precisió, la psicomotricitat fina, ... Un dels joguets estrella als Estats Units. Per cert, si vos interessa la filosofia Waldorf o Montessori, tenen descomptes del 20% en jocs de fusta (jocs d'equilibris, pistes de boletes, rallies de dòmino, ...)

Jugar i jugar. Altra tenda online on trobem joguines amb materials naturals i de gran qualitat. També molt relacionats amb la metodologia Montessori i Waldorf. Gran quantitat d'opcions amb materials per a experimentar, tocar, realitzar trencaclosques, construccions, taules de llum, ...

Montessori para todos. Trobareu tant material Montessori, com joguines i material educatiu (específic per àrees d'aprenentatge, làmines, ...).

El globo amarillo. Trobareu gran sortit de jocs de taula no tan convencionals. A banda de joguines molt variades diferenciades per edat.

Els emissaris ens regalaren ahir dos jocs, "Quién es quien" i "Headbands". Amb ells podem potenciar la comunicació verbal, el raonament, l'aprenentatge de nou vocabulari, l'adjectivació, la construcció de frases interrogatives,... Perquè jugant tenim l'oportunitat d'aprendre més del que ens pensem.

Açò són tan sols unes recomanacions, per si voleu fer un regal més especial o més encaminats cap a l'aprenentatge. Ells i elles tenen molt clar el que volen, però com sovint les campanyes publicitàries ens ceguen, sempre va bé algun detall diferent.

Ah! Vos he posat l'enllaç a les webs al nom de cadascuna, però si trobeu els jocs a tendes de barri, ja sabeu, millor que millor.

Aprofiteu per passar temps de qualitat amb els vostres fills i filles, jugar als números, amb les lletres, llegir un poc dins les possibilitats de cadascú (un llibre sempre és un món increïble per descobrir) i parleu molt!


Bon Nadal i Feliç 2017!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada